Markedsføringsbyrået Inbound har ansatt ti nye personer så langt i 2021, og de tre siste heter Alexander Sem, Mina Myriam Solberg og Ida Emilie Skålhegg

Alexander Sem har vært markedsdirektør i selskaper som Opera TV, Vewd og Ericsson, og har over 20 års erfaring med markedsføring og kommunikasjon i IT-bransjen. 

- Alexander har bevist at han skjønner hva som skal til for å skape resultater hos vekstselskaper. Både vi og våre kunder er heldige som får han med på laget, sier Inbounds HR-sjef, Andrea Grøndal Berg.

Sem blir ny rådgiver i Inbound.

– I B2B-markedsføring har tilnærming og taktikker gjennomgått en radikal endring det siste tiåret. Fra å ha et fokus på tradisjonelle aktiviteter som messer og cold calling, har vi blitt mer resultatdrevne hvor dyp innsikt om målgruppen og deres behov står i sentrum. Jeg ser frem til å bli en del av Inbound som er fremst i endringsreisen, hvor jeg både kan utfordre meg selv og lære mer av kolleger som er eksperter på sine respektive kompetanseområder, sier han.

Mina Myriam Solberg kommer fra en stilling som prosjektleder i mediebyrået Omnicom. Ida Emilie Skålhegg har med seg en bachelorgrad i internasjonal markedsføring fra BI og et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff.

- Med nyansettelsene på plass går vi fra to til tre team. Det gjør at vi har fått en god rigg som lar oss holde tritt med veksten fremover, sier Andrea Grøndal Berg.