I vår ble det kjent at den kjente NRK-trioen i Radioresepsjonen går til Schibsteds podkast-plattform PodMe etter 13 år hos statskanalen. Nylig ble det også kjent at de nå bytter navn til Papaya

Det er byrået SMFB som står bak trioens ny profil og kommunikasjon.

Se reklamesnutt nederst i saken.

Head of Design i SMFB, Fredrik Melby, sier at de har jobbet med VG i seks år, og det derfor er ekstra stas å nå også få jobbe med PodMe-prosjekter. 

- Det har vært en spennende oppgave. En oppgave som vi har gått ombord i med stor respekt for det som er skapt. Radioresepsjonen er jo en bauta i norsk radiolandskap som mange etterhvert har utviklet et nært og kjært forhold til, sier Melby i en melding. 

- Redaksjonen har selv vært direkte involvert i utviklingsarbeidet og det har på alle måter vært en inkluderende prosess. Det har jo vært litt nybrottsarbeide også - bransjen har tidligere ikke jobbet mye med design utover podcast-covere, fortsetter han videre.

Byråleder i SMFB, Kristian Kristiansen, forteller at de stadig gjør flere tverrfaglige oppgaver, men også rene designoppdrag.  

- Et økende antall oppdragsgivere ser fordelen av å kunne jobbe med et fagmiljø som kan bistå med helhetlige merkevareprosesser. Fra innsikt og analysearbeid, strategisk rådgivning og comms-planning til å bringe strategier til live på tvers av alle kontaktpunkter med kundene sine, sier Kristiansen. 

- Designprosjektene våre strekker seg fra designkonsepter for artisten Onkel P, den siste vinen til Wongraven og Harahorn Gin, til mer komplekse identitetssystemer som YT for Tine, sier han videre i meldingen.