Denne høsten er det seks år siden konsulentselskapet Brainify ble stiftet. Nå går selskapet over i en ny fase, når gründer grunnlegger Johannes Holmedahl sender stafettpinnen videre til en ny daglig leder.

. Jeg har vært daglig leder og aktiv i alle kreative og strategiske kundeprosjekter. Det er rett og slett en begrensning på hvor mange ansatte man kan lede, og fortsatt jobbe 60 prosent som konsulent som jeg har hatt som ambisjon, sier Holmedahl.

Fra 1. oktober tar Bjørn Sørheim-Queseth over jobben som daglig leder i Brainify. Han har vært en del av Brainify siden oppstarten, først som kunde og deretter som ansatt senior tekstforfatter og prosjektleder siden 2018.

Sørheim-Queseth er utdannet fra Mediehøgskolen Gimlekollen, Universitetet i Agder og BI, og har jobbet som journalist og prosjektleder i TVNorge, Radio Norge, Misjonsalliansen og Mentor Medier, før han begynte i Brainify.

-  Bjørn er utdannet innen innovasjonsledelse, merkevarebygging og strategisk kommunikasjon, og er en naturlig viderefører, som har en høy stjerne hos alle ansatte. Han har en lugn og inkluderende lederstil, sier Holmedahl.

Blir ny sjef:

Bjørn Sørheim-Queseth blir ny sjef i konsulentselskapet Brainify. - Det skal bli spennende å få lov til å lede dyktige kolleger, i det som har vist seg å være en gullalder for verdifull digital kommunikasjon med begrensede budsjetter, sier den påtroppende daglige lederen.

- En gullalder
Johannes Holmedahl eier fortsatt en betydelig del av selskapet, forblir i styret og fortsetter 100 prosent som ansatt i en rolle som seniordesigner og forretningsutvikler. Han blir fortsatt en viktig del av lederteamet, vil være med på å skaffe nye kunder og prosjekter, og til å fortsette å ha ansvaret for utviklerteamet i Bangladesh.

Brainify-ledelsen sier selskapet fremover «ønsker å hjelpe små og mellomstore bedrifter og frivillige organisasjoner med kommunikasjon og digital utvikling.»

- Brainify har hele tiden hatt en flat struktur der mange gjør litt av alt. Dermed har jeg allerede vært involvert i mye av oppgavene som venter meg som daglig leder. Det skal likevel bli spennende å få lov til å lede dyktige kolleger, i det som har vist seg å være en gullalder for verdifull digital kommunikasjon med begrensede budsjetter, sier den påtroppende daglige lederen.

Brainify teller i dag syv fast ansatte designere, frontend-utviklere og innholdsprodusenter i Norge og tre utviklere i Bangladesh. I tillegg har de knyttet til seg frilansere i både Norge og utlandet. Konsulentselskapet jobber for kunder som Mentor Medier, NTB, Amedia Distribusjon, Redd Barna, Organdonorstiftelsen, OBOS Block Watne og Juvente. De har kontorer i Venstes Hus i Oslo og på Bjørkelangen. 

Selskapet venter i år å omsette for rundt 7,5 millioner.