Halvparten av Amidays sine 17 ansatte har kommet til i løpet av koronapandemien, samtidig som byrået har økt lønnsomheten.

Medgründer og operasjonelt ansvarlig i markedsføringsbyrået Amidays, Arvid Cedergren, forteller at de i løpet av det siste halvannet året har hatt en bratt læringskurve.

- Det siste halvannet året har vi fått svært verdifull læring, som det normalt ville tatt mye lengre tid å få. Disse erfaringene har vi brukt aktivt til løpende å videreutvikle Amidays fra dag én i pandemien, men også til å finne nye og bedre måter å samhandle med kundene våre, sier Cedergren.

Les også: Har gått fra null til 34 millioner på fem år – nå henter han ansatte fra byrå-konkurrenter

Nå styrkes Amidays med fire nye signeringer.

Madelene Orderud kommer fra Precis Digital og har tidligere jobbet i norsk tipping. Hun blir digital analyst i Amiday.

Johans Sæter er ansatt som SEM-spesialist og digital rådgiver. Han har jobbet i Precis København og Oslo som SEM Lead. 

Marte Charlotte Nordsveen ansatt som delivery manager. Hun kommer fra rollen som account manager i Wavemaker, mens Hotan Nejad blir programmatisk spesialist etter å ha vært i Schibsted og jobbet med ad operations.

- Vi nesten i ferd med å bli et covid native-byrå, siden mye av veksten, kulturbyggingen og utviklingen i Amidays er skapt under pandemien mellom gode kolleger som ikke kjente hverandre før mars 2020, da det smalt. Hva folk har fått til sammen under lock-down, er svært imponerende, men faktisk også som forventet. Omstillingsevne ligger i DNA-et til dem som trives best i vårt felleskap, sier Jakob Skåltveit, daglig leder i Amidays. 

De forteller at de ansattes evne til å avgjøre hvor og hvordan de arbeider mest effektivt, bevissthet rundt viktigheten av å planlegge og operere mer skalerbart under stadig skiftende omstendigheter og appetitt på å endre egen virksomhet enda raskere, er eksempler på positive korona-konsekvenser.

Regnskap for Amidays. Tall i millioner:

Amidays 2020 2019 Endring i prosent
Omsetning 34,7 22,7 + 53
Driftsresultat 2,4 1,9 + 26
Reslutat før skatt 2,4 1,9 + 26