Etter knappe fire år som selskap går Forte Digital i gang med et helt nytt satsningsområde og teknologi- og designselskapet har nå ansatt Jorunn Øyna som ny direktør for strategi og rådgivning. Øyna kommer fra stillingen som direktør for digitale kundetjenester i Obos og skal nå lede nysatsningen Forte Consulting.

- Jeg har vært heldig å få jobbe med veldig mange dyktige folk fra Forte og opplever at de har knekt en kode med tanke på å bygge sterke fagmiljøer kombinert med en klokkertro på ekte tverrfaglige team. Jeg elsker å bygge og skape gode team rundt meg og når jeg fikk vite at Forte skulle bygge opp en ny satsing på strategi og rådgiving, tenkte jeg at dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Øyna.

Jorunn Øyna har lang erfaring fra en rekke ulike bransjer som leder og rådgiver. I 2019 ble hun av E24 kåret til en av Norges fremste ledertalenter. John Kårikstad, daglig leder i Forte Digital, beskriver Øyna som en stjerne og et «scoop».

- Jorunn er virkelig en stjerne, og uten tvil en av bransjens fremste ledertalenter. Med Jorunn på plass står vi enda bedre rustet til å hjelpe våre kunder med viktig endringsledelse og digital transformasjon. Mange av kundene våre ønsker mer hjelp til å vokse gjennom nye digitale løsninger, forteller Kårikstad.

Forte Digital fortsetter dermed å rekruttere og fire år etter oppstarten får selskapet sitt foreløpige største innrykk av nyansatte. Med mer enn 30 nye teknologer, designere og forretningsutviklere er på plass teller selskapet som i dag 170 ansatte på tvers av Norge og Polen.

Kårikstad «er henrykt over såpass mange dyktige fagfolk har valgt Forte Digital som sitt arbeidssted».

- Jeg er utrolig ydmyk og stolt over at såpass mange dyktige folk har valgt Forte Digital som arbeidssted. Vi har siden oppstarten i 2017 hatt en fantastisk vekst og det håper vi å kunne fortsette med også fremover. Med 30 nye digitale hoder på plass er vi enda bedre rustet til å hjelpe nye og eksisterende kunder med å lykkes digitalt, sier han.