Det norske ladeteknologiselskapet Current har valgt design- og teknologibyrået AntiDiffer til å bistå dem når de rigger seg for internasjonal ekspansjon.

Selskapet leverer en komplett alt-i-ett softwareløsning for å etablere egen ladeinfrastruktur for el-kjøretøy.

- Vi hadde behov for bistand til å utvikle en tydelig markeds- og merkevarestrategi, så vi får forløst vårt potensialet – når vi nå rigger oss for internasjonalt vekst, sier Tom Orvei, administrerende direktør i Current.

- Vi valgte AntiDiffer fordi de har en unik kombinasjon av strateger, designere og teknologer som var helt avgjørende for oss med tanke på å skille oss ut og finne vår riktige posisjonering internasjonalt. Vår ambisjon er å bli en av de fremste tilbyderne av skybasert software for store, skalerbare ladenettverk til elbiler, og nå har vi merkevareplattformen vi trenger for å lykkes, fortsetter han. 

Arbeidet har blant annet resultert i et nytt navn for selskapet som tidligere het Meshcrafts.

- Nøkkelen til vekst for en aktør som Current er evnen til å forenkle et i utgangspunktet komplekst konkurransebilde, og definere hvilken rolle man skal ha i fremtidens grønne verdikjede. Vi har nå utviklet klare prioriteringer og hva som skal til for at de kan ta en tydelig posisjon med sitt utgangspunkt, i en utrolig spennende bransje, sier Ben Christensen, som leder teamet i AntiDiffer som jobber med Current.

Det består i tillegg av kreativ leder Stine Modahl, designer Andrea Lysgaard og ux design lead Ronny Ellefsen.  

- Vi har utviklet en markeds- og merkevarestrategi som harmonerer med deres internasjonale vekstambisjoner. Gjennom kartlegging av verdikjede, konkurransebilde, kundesegmenter og kundereiser, har arbeidet også resultert i utviklingen av en ny merkevare i form av nytt navn, visuell identitet og redesign av tjenester, sier Christensen.