Privatmegleren skal utvikle et eget økosystem for både boligselgere, boligkjøpere og meglere og har nå valgt AntiDiffer og deres søsterselskap Xlent som strategiske rådgivere og utviklere av det nye prosjektet.

- Vi så etter et miljø med sterk forretningsforståelse, som evner å tenke nytt og som forstår hva som er gjeldende drivere i vår bransje, forteller administrerende direktør i Privatmegleren, Grethe Meier, og fortsetter:

Hun forteller at de inngikk samarbeid med AntiDiffer og Xlent i mars, og er godt i gang med utviklingen av det nye økosystemet.

- Det vil gi oss økt konkurransekraft ved at vi selv får hånden på rattet når det gjelder forretningsutvikling, våre kunder får et bedre og unikt tjenestetilbud, samtidig som vi får forenklet hverdagen til våre 500 eiendomsmeglere, legger hun til.

- Får spilt på hele bredden
Ben Christensen
, strategisk rådgiver og partner i AntiDiffer, vil være ansvarlig for kundeforholdet de neste årene. Han forteller at de selvfølgelig er svært glade for å få muligheten til å bistå Privatmegleren.

- Til å være et relativt nystartet miljø, har vi betydelig erfaring med utvikling av økosystemer og tjenester, og gjennom denne avtalen får vi spilt på hele bredden av vår kompetanse i Parkveien 55, innen strategi, design, teknologi og utvikling, sier han.

Videre forteller han at Privatmegleren har valgt en forretningsdrevet og egenutviklet digital tjenesteplattform, Nexus Link, fra Xlent. Dette skal gjøre dem i bedre stand til å raskt få utviklet nye tjenester.

- Noe av den største utfordringen til mange selskaper er teknisk spaghetti, som gjør det krevende å få til nødvendig integrasjoner. Dette løser vår plattform utmerket, og skaper en helt annen fleksibilitet, legger han til.