Toppsjefen i Papirfly Group, Karl Fredrik Lund, kan fortelle om både et oppkjøp av selskapet Meriworks, som leverer løsninger for håndtering av digitale medier, og ansettelsen av Frank Tommy Brotke som ny markedssjef for produkt i gruppen.

- Med Frank Tommys ferdigheter og kunnskap vil vi kunne ta produktmarkedsføringen et skritt videre på global skala, og sikre produkttilpasning og adopsjon i alle aspekter av plattformene våre, sier Lun i en melding.

Brotke mener han kommer inn på «et spennende tidspunkt».

- Med den nylige sammenslåingen av BrandMaster og Papirfly kan selskapet tilby skalerbare, modulære løsninger og friheten til å velge en plattform som passer kundens eksakte behov, hvor som helst i kundereisen. Jeg gleder meg til å bli med i et veldig talentfullt team og hjelpe merker over hele verden med å omfavne fremtiden, sier Frank Tommy Brotke.

BrandMaster og Papirfly fusjonerte for å bli Papirfly Group i mars i år og «har global vekst høyt på agendaen.» Selskapet er nå tilstede i åtte land, og tilbyr som løsninger forenkler utfordringene som merkedrevne organisasjoner står overfor ved å gi ansatte og andre samarbeidspartnere muligheten til å aktivere merker på global skala.

Selskapet har derfor også gjort sitt første oppkjøp etter sammenslåingen og det er av det svenskbaserte selskapet Meriworks.  I meldingen heter det at «oppkjøpet styrker ytterligere konsernets posisjon som markedsleder» innen sitt marked for tmerkevarehåndtering og markedsføring.

- Dette er en veldig spennende tid for Papirfly Group. Bare syv måneder etter fusjonen av BrandMaster og Papirfly fullfører vi allerede et oppkjøp av en annet sterk merkevare som vil støtte vår reise for å forme fremtiden. Med dette viktige steget fortsetter vi å sikre at kundene våre får tilgang til enda flere applikasjoner under samme tak, sier Karl Fredrik Lund.

- Vi gleder oss veldig til å gå sammen med Papirfly Group for å styrke tilbudet vårt. Ettersom Meriworks og Papirfly Group allerede har felles kunder og en eksisterende integrasjon, kan vi begynne å levere det løftet fra dag én, sier Johan Magnusson, produktsjef i Meriworks.