AntiDiffer eies av partnerne, de kreative kreftene i Anti og konsulentselskapet Differ og har i dag Privatmegleren, Help, Aschehoug, Eqology, Current, Intendia og DNT på kundelisten.

Nå nærmer de seg ti ansatte, forteller daglig leder og partner Ann-Kristin Hansen. Designer Ida Margrethe Sørensen blir den fjerde ansettelsen de gjør i år.

- Vi er i en privilegert situasjon hvor vi gjennom hele året har fått flere oppdragsgivere og økt oppdragsmengde. Det betyr at vi må øke vår kapasitet med flere dyktige designere, sier Ann-Kristin Hansen.

Ida Margrethe Sørensen har over 20-års erfaring fra retail og klesbransjen, både som designer, gründer og innkjøpsansvarlig. Hun har tidligere jobbet i Grend Oslo, KatrinUri, Home&Cottage og VarnerGruppen, og vært medeier og gründer av vinbaren Territoriet.

Hun er utdannet designer og modellør fra Esmod, i tillegg til tverrfaglig Master i Design fra Arkitekt- og designhøyskolen i Oslo.

Ikke minst har hun «x-faktoren» byrået ser etter, mener Hansen.

- Ida er en sterk visuell designer, som bringer med seg bred designerfaring fra ulike bransjer. Flere av disse bransjene tror vi står ovenfor en betydelig digitalisering i årene som kommer, sier Ann-Kristin Hansen.  

- Jeg hadde lyst til å jobbe et sted hvor jeg kunne utvikle meg videre. At miljøet er relativt nystartet, består av kompetente kollegaer, og ikke minst at jeg får bidratt og utviklet min egenkompetanse – gjorde valget enkelt, sier Ida Margrethe Sørensen.

Les også: Skal bygge ny tech-plattform for eiendomsmegler: - Får selv hånden på rattet