Cecilie Røst Haagaard kommer sist fra Eika, men har også tidligere jobbet hos Placewise, også kjent som Boostcom. Nå er hun klar for jobb som rådgiver og prosjektleder i Try-husets nye digitalbyrå.

- Jeg brenner for å skreddersy og skape de beste kundeopplevelsene, og trives best i et kreativt og nyskapende miljø. Jeg er sikker på at Try Pearl er riktig sted for akkurat dette, sier Haagaard i en pressemelding.

Hun har jobbet med kunder fra retail- og kjøpesentermarkedet som Aker Brygge, Citycon, Steen & Strøm og Olav Thon gruppen, og har hatt hovedansvar for gjennomføringen og oppfølgingen av markedsførings- og CRM-kampanjer på vegne av kundene og deres lojalitetsprogram.

- Kundene våre og tjenestene vi lager krever sterk produkt- og leveranseledelse. Vi er veldig glade for at Cecilie har valgt å komme til oss. Hun tar med seg svært riktig og verdifull erfaring inn i teamene våre, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal i Try Pearl.