Forte Digital har ansatt Stine Balke som ny leveranseleder, der hun blant annet skal jobbe tett med Norgesgruppen. Målet er å skape de beste og mest friksjonsfrie handleopplevelsene for kundene, forteller hun.

- Jeg vil bidra til suksessrike prosjekter sammen med kundene hvor vi gjør hverandre sterkere og leverer nyttige og relevante tjenester som gir intuitive og sømløse brukeropplevelser. Jeg vil være med på å styrke kundenes kompetanse innen produkt- og tjenesteutvikling ved å være en lydhør partner og rådgiver når det gjelder tilnærming, prioritering og gjennomføring, sier Balke i en melding.

Stine Balke har mer enn 12 års erfaring med produkt- og tjenesteutvikling, og har hatt ansvaret for og ledet en rekke større prosjekter i privat sektor innen telekommunikasjonstjenester, Cyber Security, datainnsikt og digital kundedialog.

- Nå gleder jeg meg til å ta fatt på rollen som leveranseleder og være en god partner for kundene ved å legge vekt på god kommunikasjon og samhandling mellom forretningsstrategi og brukerbehov, sier hun.

Forte Digital er et kompetansehus som jobber på tvers av teknologi, design og digital forretningsutvikling.

- I Forte Digital jobber de etter en metodikk og strategi som jeg følte snakket «mitt språk», spesielt med tanke på fokuset på tverrfaglige, autonome team som kan levere raskt. Jeg fikk inntrykk av at Forte Digital er et selskap med høye ambisjoner og folk som har det gøy på jobb.

Leveransedirektør i byrået, Pål Werdenhoff, er sikker på at ansettelsen vil styrke både kunder og leveranseteamet.

- Vi er strålende fornøyde med å få med Stine på laget. Hun vil kunne bruke sin erfaring som produkteier og kompetanse på implementering av produkter og tjenester til å styrke både kunder og vårt leveranseteam i Forte, sier han.