Try Pearl har ansatt Zoe Zermeño som ny strategisk rådgiver. Hun har erfaring innen innholdsmarkedsføring, personalisering og marketing automation fra både teknologi- og reiselivsbransjen, og kommer sist fra Norwegian hvor hun jobbet som Marketing Personalization Manager. Før det jobbet hun i Opera Software.

- CRM og kundedialog er ikke det det en gang var, takket være teknologi og kreativitet. Zoé har erfaring med dette fra kjente merkevarer. Hun er dyktig operativt, strategisk og klarer å se helheten gjennom hele kundereisen. Vi er veldig glad for å ha henne på laget, sier Charlene Walkoff, som leder CRM i Try Pearl.

Det nyeste byrået i Try-huset jobber i skjæringspunktet mellom markedsføring, design og teknologi og har også Pearl Group Norge på eiersiden.

- Sammen med mine dyktige kolleger i Try Pearl, ser jeg frem til å hjelpe bedrifter med å optimalisere kommunikasjonen, og ikke minst stimulere til tverrfaglig samarbeid for å forbedre morgendagens kundeopplevelser. Jeg gleder meg, sier Zermeño.