Konsulentselskapet Forte Digital har ansatt Heidi Wilhelmsen som ny designdirektør. Hun har med seg 17 års byråerfaring fra Bleed, Anti og Scandinavian Design Group, og forteller at hun alltid har identifisert seg med byråverden, helt til hun hørte om Forte Digital.

- De hadde startet for få år siden så de var, og er fortsatt, «in the making». De hadde mye seniorkompetanse, modige og ambisiøse tanker og et ønske om å være et annerledes design- og teknologiselskap. De snakket rett til hjertet mitt, forteller hun og legger til:

- Da de uoppfordret sa at de ønsket å styrke seg innen merkevarebygging og design, fikk jeg en aha-opplevelse og bare visste at jeg måtte jobbe med disse folkene.

Vil inspirere flere designere
Som Head of Design skal hun jobbe tett på kundene med strategisk merkevarebygging og design.

Wilhelmsen forteller at hun ønsker at flere designere skal få øynene opp for konsulentverdenen, og at Forte Digital skal satse enda tyngre på strategisk merkevarebygging.

- Min ambisjon er å styrke Forte Digital innen strategisk merkevarebygging, og at vi skal få jobbe enda mer strategisk med design og merkevare hos våre kunder. Jeg har også ambisjoner om å tiltrekke oss enda flere designprofiler som tror på det samme som oss, sier hun.

Teller 140 konsulenter
Hans Huseklepp
, Chief Experience Officer i Forte Digital, forteller om store ambisjoner for designmiljøet i selskapet.

- Med Heidi som ny Head of Digital Design er vi enda bedre rustet til å levere enda mer helhetlige løsninger til våre kunder, og samtidig bygge opp et norgesledende designmiljø, sier han.

- Heidi er en svært erfaren designer og et forbilde for mange i vår designavdeling, og bygger bro mellom merkevare, strategi og produktutvikling, legger Huseklepp til.

Forte Digital ble startet sommeren 2017, og har siden det vokst fra 0 til 140 konsulenter som jobber på tvers av teknologi, design og rådgivning. Fjoråret ble et rekordår med en omsetning på 126 MNOK, som utgjør en vekst på omtrent 60 prosent fra 2019.