Netlife ansetter og henter inn to nye i ansikter, som ikke er helt fremmede for byrået. Eivind Skogen returnerer til Netlife etter flere år som digitalrådgiver i Ruter. Hans Christensen kommer fra jobben som nordisk salgssjef i Teston, som i mange år har hatt et tett samarbeid med Netlife.

Eivind Skogen får et spesielt ansvar for klodeorientering i Netlife som skriver at digitalbransjen samlet sett har et like store utslipp per år som flybransjen.

- Dette er det vår jobb å fikse. Vi må gjennom en holdningsendring som bransje. Alt vi gjør digitalt har et fysisk fotavtrykk. Det ønsker vi å minske. Klodeorientering er et argument i seg selv for slanke og brukerorienterte digitale tjenester, sier Skogen.

- Ansatt Eivind tre ganger
Skogen er en erfaren digitalrådgiver og har de siste årene jobbet med å finne ut hva Ruter skulle være for folk i Oslo og omegn. Nå skal han jobbe som innholdsrådgiver i Netlife.

- Jeg har hatt gleden å jobbe med Eivind flere ganger i min karriere, både i Netlife og Ruter. Jeg har faktisk ansatt Eivind tre ganger og det er det en veldig god grunn til. Han er et klokt og dyktig menneske som aldri går på kompromiss med brukerne når han jobber med å utvikle nye tjenester, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

- Det jeg gleder meg mest til nå er å jobbe med alle de kloke og gode menneskene i Netlife og alle de bra tingene vi skal få til sammen de neste årene. Bra ting både for folk og klode, sier Skogen.

Les også: - Slik ødelegger du din troverdighet som foredragsholder

- Akkurat en sånn type vi trenger 
Hans Christensen har jobbet med digitalt salg og forretningsutvikling siden 2007 i selskaper som Kelkoo, Unruly og Teston. I sistnevnte har han vært ansvarlig for salget mot de største bedriftene i Norden. Nå skal han inn på salgsteamet til Netlife.

- Hans er akkurat en sånn type vi trenger i Netlife, med et bredt nettverk og et stort engasjement for å skape de beste digitale tjenestene for kundene våre, sier Stensen.

- Nå gleder jeg meg til å snakke med nye og eksisterende kunder for å lage brukervennlige og verdiskapende løsninger både for sluttbrukerne og for kundene, sier Christensen.

Les også: Netlife henter fra Making Waves