Bente Sollid Storehaug går inn i digitalbyrået Increos styre. Sollid Storehaug er administrerende direktør i Digital Hverdag, en ettertraktet foredragsholder og har lang erfaring med styreverv. Nå skal hun være med å forme Increos vei videre. 

- Jeg har fulgt IT-miljøet i Trondheim i flere år, og jeg startet jo et selskap i samme bransje på 90-tallet. I tillegg er jeg svak for entreprenører og «do-ere» som aldri slutter å bygge, sier Sollid Storehaug.

Gründer Hallgrim Bjørvik og daglig leder Morten Wikstrøm sitter fra før i Increos styre. Sollid Storehaug forteller at hun like mye får en rolle som rådgiver i trekløveret.

- Vi blir et lite og effektivt styre. Det tror jeg kan være en fordel i en tid hvor bransjen er i stor endring. Digitaliseringen vil bare øke i omfang og kompleksitet i årene som kommer, sier hun.

- Hun var den vi ville ha
Arbeidende styreleder Hallgrim Bjørvik er ikke i tvil om at Sollid Storehaug er rette person for jobben.

– Hun var den vi ville ha. Bente har ikke bare en unik erfaring, hun har et helt spesielt blikk for bransjen og fremtiden. Den kombinasjonen av visjoner og styringsevne vil være gull verdt for oss i tiden fremover, sier Bjørvik.

Han sier Increo nå opplever god vind i seilene.

- Da er det ekstra viktig å ha rett kurs. Det skal Bente hjelpe oss med, sier Bjørvik.

- Neste generasjon internett
Sollid Storehaug, som fra før sitter i styret til blant andre Eika Gruppen, Hafslund-ECO, Polaris Media, PlaceWise Group og Europris, har mange tanker om bransjens fremtid. Hun mener nettet er på vei inn i en helt ny livsfase.

- Lenge har det handlet om informasjon. Neste generasjon internett vil handle om verdier og transaksjoner, og der er vi bare så vidt i gang. Skal du overleve fremover, må du derfor kontinuerlig utvikle dine medarbeidere. Increo har en slik bedriftskultur, hvor livslang læring står i sentrum. Det fascinerer meg, sier hun.

Les også: Digitalbyråer slår seg sammen: - Perfekt match

Increo omsatte for 25,4 millioner kroner i 2019 og leverte et resultat på 1,4 millioner før skatt. Digitalbyrået teller 34 ansatte og har kontorer i Oslo og Trondheim.