Saken blir oppdatert.

Styret i Lavo.tv har kalt inn til et ekstraordinær generalforsamling 18. januar der de vil foreslå å avvikle selskapet. Årsaken er ifølge innkallelsen at «egenkapitalen antas å være lavere enn forsvarlig ut fra risikoen ved og omfanget av virksomheten i selskapet.» Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken.

Forrige uke ble det kjent at Harald Sætvedt fratrer som styreleder i selskapet.

- Lavo.tv vil takke Harald Sætvedt for hans bidrag til å utvikle, strukturere og kommersialisere selskapet, sa gründer Tom Roger Sokki til Kampanje forrige uke.

Sokki tok selv på seg daglig leder-rollen i selskapet etter at tidligere Discovery-direktør Bernhard Steen sluttet i fjor høst.

- Først daglig leder og nå styreleder. Er det slitsomt når så mange forsvinner ut døren?

- Bernhard Steen og jeg jobbet sammen på dette prosjektet og jeg synes ikke det er unormalt at folk vil gjøre andre ting. Det er heller ikke mange det snakk om. Som gründer handler det også om å få pengene til å strekke lengst mulig og når det lukkes en dør så åpnes en annen, sier han.

Les mer: Tv-app mister styrelederen: - Det har ikke vært noen uenigheter