Tore Andre Godager får ansvaret for Infotorg.no, og vil jobbe med forretningsutvikling, produktutvikling, partnerskap/integrasjoner og distribusjon.

Godager forteller at han valgte å gå til Evry på grunn av selskapets renommé — men at hovedgrunnen er at «det er utrolig mange spennende muligheter i selskapet».

- Evry er et av nordens ledende IT-selskap, med over 8500 ansatte, og spisskompetanse innenfor digitalisering, modernisering og digital forretningsutvikling. I tillegg til å være representert innenfor enn rekke områder som finans, forsikring, energi, offentlig virksomhet, helse og retail, så jobber Evry aktivt om å bli en ledende formidler av data og informasjon i Norden, forteller Godager.

Han ser frem til å bidra til videreutviklingen av Infotorg.no, sammen med partnere, kunder og brukere. Også mulighetene for å ta i bruk ny teknologi, skape APIer og åpne opp innovasjonsmuligheter står på listen over ting Godager gleder seg til å komme i gang med.

Godager har tidligere erfaring som gründer av QXL, og har jobbet for store mediekonsern som Schibsted, Egmont, og NHST med digital forretningsutvikling.

Infotorg.no formidler blant annet Det Sentrale Folkeregisteret, motorvognregisteret, eiendomsregisteret, foretaksinformasjon og over 30 andre dataregistre.

Denne saken ble først publisert på Shifter.no.