Meri Sørgaard blir StartupLabs nye spydspiss for kommunikasjon i de digitale flatene. Hun får jobben som digital markedssjef. 29-åringen kommer fra jobben som produktsjef i oppstartselskapet Appear.in.

- Jeg får jobbe med 80 superflinke tech-startups som sitter på StartupLab i dag. Det er en drømmesituasjon å få lov til å jobbe med hvert enkelt av disse selskapene, og det aller viktigste jeg får gjøre er å kommunisere hvor utrolig mye bra de får til. Det er rett og slett fantastisk morsomt å få jobbe med å videreutvikle tech-selskapene som sitter på huset, sier Sørgaard.

Les også: Her er den nye supertrioen som skal hjelpe startups å tjene penger

Hun mener dette er en unik mulighet å markedsføre StartupLab som «det beste stedet for tech-startups å bygge sin bedrift i Norge».

Sørgaard er utdannet pedagog ved Universitetet i Oslo, men har bakgrunn fra både reklamebyrået SMFB Engine, hvor hun blant annet jobbet med kunden Domino’s Pizza og startup-verdenen.

- Hva er de største utfordringene du ser i din nye jobb?

. Den største utfordringen er samtidig det som er mest spennende med denne jobben – det sitter 80 selskaper her som alle er supergira på å dele sin historie, samtidig som de vil lære mer om markedsføring og kommunikasjonsarbeid. For meg er utfordringen å finne ut hvordan jeg kan stille som ressurs på best mulig måte, sier hun.

Kampanje har et redaksjonelt samarbeid med Shifter hvor du kan lese flere saker om den norske startup-bransjen.