I en melding fra Lavo.tv heter det at Harald Sætvedt har gitt styret i selskapet beskjed om at han ønsker å fratre som styreleder i selskapet.

- Lavo.tv vil takke Harald Sætvedt for hans bidrag til å utvikle, strukturere og kommersialisere selskapet, sier gründer Tom Roger Sokki.

- Hvorfor?

- Jeg tar det til etterretning at han skal gjør noe annet, sier Sokki.

- Har det vært uenigheter i forhold til strategivalg?

- Nei, egentlig ikke. Det foreligger ingen dramatikk. Styreledere kommer og går og Harald har vært med ett års tid. Det har ikke vært noen uenighet er, sier han.

Sætvedt er finansmann og har tidligere jobbet på corporate-avdelingen i Pareto, men skal fremover fokusere på egne prosjekter, kan Sokki fortelle.

Jobber med Nent-gruppen
Lavo.tv-gründeren sier selskapet i løpet av høsten har fått til mye ved å blant annet gå på markedsplassen Merkur Markets på Oslo Børs, utviklet en ny sportsapp sammen med Nent-gruppen hvor Lavvo.tv i dag også har flyttet inn.

- Sammen med Nent har vi gått fra å være «Paradise»-app til å bli en sportsapp. Samarbeidet med TV3 har vært fabelaktig for oss som en liten aktør, sier han.

Lavo sier videre i meldingen at de vil kalle inn til en ekstraordinær generalforsamling for å velge ny styreleder, men at ingen så langt er blitt konstituert i vervet.

- Vi har ikke kommet så langt enda. Mitt oppdrag i selskapet er nå å sette sammen et så bra team som mulig også skal styre fortsette med de undersøkelsene som er annonsert. Vi får bruke den tiden vi behøver til å sammenstille den informasjonen man trenger så melder vi tilbake til markedet når vi er klare, sier han.

Mistet daglig leder 
Sokki tok selv på seg daglig leder-rollen i selskapet etter at tidligere Discovery-direktør Bernhard Steen sluttet i fjor høst.

- Først daglig leder og nå styreleder. Er det slitsomt når så mange forsvinner ut døren?

- Bernhard Steen og jeg jobbet sammen på dette prosjektet og jeg synes ikke det er unormalt at folk vil gjøre andre ting. Det er heller ikke mange det snakk om. Som gründer handler det også om å få pengene til å strekke lengst mulig og når det lukkes en dør så åpnes en annen, sier han.

Nå setter Sokki daglig leder-jakten litt på vent selv om han ikke ser for seg en rolle i et selskap «der alt er på stell».

- Vi få se hvilken fase selskapet skal inn i nå, sier han.

Les også: Steen slutter som sjef for tv-app

- Gjennombrudd i Sverige
Han er spesielt glad for det han kaller «et gjennombrudd» i Sverige. Lavo.tv signerte før jul en avtale med svenske C More som gir Lavo.tv rettigheter til å sende direkte høydepunkter på video på de kommende toppligaene i svensk fotball og ishockey – Allsvenskan, Svenska Hockeyligan og Hockey Allsvenskan

- Ja, det er jo litt ironisk at det er i Sverige vi får gjennombruddet først.

Totalt så teller Lavo.tv en 14-15 mennesker.  Lavo.tv ble i 2017 lansert som en mobiltjeneste rundt eksisterende tv-konsepter, ved å tilby direktesendte høydepunkter og ekstrainnhold.

Selskapet er også notert på markedsplassen Merkur Markets på Oslo Børs.