Det norske tv-app-selskapet Lavo tv ansatte i fjor Bernhard A. Steen som ny driftsdirektør. Han ble senere administrerende direktør i selskapet. Mandag gikk Steen, som er fjerde største aksjonær, av som sjef. Det skriver Dagens Næringsliv.

- Etter et begivenhetsrikt år i Lavo tv, er tiden nå moden for å overlate tømmene til noen andre, sier Steen i en børsmelding.

- Hele Lavo tv-familien vil takke Bernhard for at han som en av de første som så potensialet i Lavo tv,  og som tidlig ble med på laget. Sammen har vi skapt et produkt som vil kunne revolusjonere måten sport blir konsumert fremover, sier gründer Tom Roger Sokki i meldingen.

Kraftig aksjefall 
Lavo har falt med 72 prosent etter børsnoteringen i juni. Dagen etter Steen sluttet sendte selskapet ut en melding om at styret skal se nærmere på årsaken til det kraftige kursfallet i aksjen, skriver DN.

«Våre aksjonærer har opplevd at Lavo.tvs aksjekurs har vært utsatt for en betydelig nedgang siden den ble notert på Merkur Marked i juni 2018. Styret vurderer ikke selskapets økonomiske stilling eller utviklingen i driften av Lavo.tv på en måte som kan forklare denne nedgangen», skriver strømme-app-selskapet Lavo.tv i en melding tirsdag.

Lavvo ble utviklet av gründer Tom Roger Sokki i 2016. ründer Sokki sier blant annet i en kommentar at Lavo-tv «aldri har vært bedre posisjonert for å bygge aksjonærverdier», og at «fremtidsutsiktene blir bedre for hver måned som går».

Bernhard Steen var direktør i TVNorge før han i 2016 sluttet som teknologidirektør i Discovery. Han har også vært sjef i Opplysningen Digitale Medier, Opplysningen 1881 og administrerende direktør og ansvarlig redaktør i SBS Discovery Radio Norge. 

Les også: Steen blir sjef for tv-appen Lavo