Strømmetjenesten Netflix har passert 75 millioner abonnenter på verdensbasis, og kunne også meddele et overskudd på 43 millioner dollar det siste kvartalet i 2015. Netflix, som startet med å leie ut filmer via posten i 1997, er nå tilgjengelig i 190 land og produserer prisvinnende filmer og serier.

Ifølge AFP annonserte strømmetjenesten tirsdag at de har passert 75 millioner abonnenter på verdensbasis, samt at de hadde et overskudd på 43 millioner dollar (381 millioner norske kroner) før skatt og andre utgifter det siste kvartalet i 2015.

Nesten 5,6 millioner abonnenter registrerte seg de siste tre månedene av 2015, noe som var flere enn beregninger i markedet.

Netflix har markert seg med serier som «Orange Is the New Black», «House of Cards» og «Making a Murderer», mens filmen «Beasts of No Nation» er nominert til flere priser.