Amedia har over lengre tid jobbet med å finne et system som passer best mulig til å løse de oppgaver og utfordringer som følger med behovet for målrettet annonsesalg. Nå har mediekonsernet bestemt seg:

Amedia bytter plattform for digital annonsehåndtering fra Cxense til Nugg.ad. Amedia håper å kunne tilby kundene merverdier gjennom mer kommersiell og målrettet plassering av reklamen.

 - Vi føler at plattformen til Nugg.ad er svært godt tilrettelagt for kommersialisering av datamengder. Det gir oss muligheten til ytterligere målgruppeorientering samt større presisjon i å nå de riktige personene for annonsøren, sier direktør Lars Hordnes i Amedia i en pressemelding.

Systemet er nå implementert i Amedia.

- Vi skal benytte plattformen både til programmatisk annonsesalg samt til vårt manuelle salg. Nugg.ad er godt tilpasset til begge deler, sier Hordnes.

- Vi er allerede oppe å gå på det nye systemet. Foreløpig har vi ikke kjørt ferdig noen berikede kampanjer, men det ser veldig bra ut så langt, sier Hordnes.

Annonse-plattformen nugg.ad var tidligere eid av Deutsche Post. Selskapet eies i dag av Zalando Media og har sitt hovedkontor i Berlin. Selskapet har i dag også kontor i Norge. Nugg.ad tilbyr digitale verktøy for målgruppesegmentering og leverer merkevarebyggende løsninger innen digital media.

 I Norge benyttes Nugg.ad av blant andre Startsiden. Internasjonalt har nugg.ad kunder som Axel Springer, BBC Worldwide, Microsoft Advertising, Berlingske Media, OMD, Carat, Starcom med flere.