I helgen testet Instagram ut en ny tjeneste hvor kuratert Halloween-innhold som trendet på bildedelingsappen ble delt. Innholdet ble valgt ut av Instagram-ansatte og delt i en slags livestory. Det skriver recode

Tjenesten minner om Snapchats mystory, hvor man kan sende inn brukergenerert innhold som deles med alle som har Snapchat. Det er ikke mulig å kommentere eller dele innhold som ligger på Snapchats mystory. Dette er likt i Instagrams nye tjeneste, hvor innhold vises frem uten at brukere kan kommentere eller like. 

Testen var bare tilgjengelig for et utvalg brukere, men ifølge recode har Instagram sagt at dette bare er begynnelsen for deling av kuratert innhold. 

- Dette er en ny måte å oppleve eventer og store øyeblikk på, mens det skjer, gjennom øynene til medlemmer av Instagram-samfunnet, sier en talsperson til mediet.