Gårsdagens Snapchat-oppdatering førte med seg tre store nyheter for brukerne av tjenesten. Den mest iøyenfallende er muligheten til å  legge på animerte og interaktive filtere på selfiene man tar med appen. For å aktivere filterene må man trykke og holde på ansiktet sitt på skjermen, deretter kan man velge mellom filtere som blant annet får en til å se ut som en gammel mann, en robot eller et monster.

Mer interessant for den økonomiske utviklingen til Snapchat er det at amerikanske brukere nå kan kjøpe seg tre ekstra avspillinger av meldinger. Snapchat har prissatt tjenesten til 0,99 dollar.

- Vi har tidligere gitt brukerne én ekstra avspilling om dagen, som kan være frustrerende for de millioner av snapchatterne som får mange daglige meldinger som fortjener flere avspillinger. Men så skjønte vi at en ekstra avspilling er som et kompliment. Hvorfor stoppe på bare én, skriver Snapchat i egen blogg.

Som The Verge skriver, utgjør denne tjenesten Snapchats tredje inntektsstrøm, etter reklamespotter i sponsede Stories og pengene de tjener på å distribuere innhold for mediepartnerne i Discovery-tjenesten.

Den tredje og siste nyheten i gårsdagens oppdatering er trofeer, som man opparbeider seg etter hvert som man bruker Snapchat.