- Vi ønsker å vise frem noen ekte og gjenkjennelige øyeblikk for å understreke noe som er helt sant, nemlig at alle reiser er like viktige, sier Frode Skage Ullebust, leder for merkevare og markedsføring i Vy i en pressemelding. 

Filmen er laget av Einar Film og regissør John Andreas Andersen. Låten som ruller og går langs med filmen er «Heim te ståvo» av Tobias Sten.

Tidligere i år gikk han til topps i en talentkonkurranse ir egi av Universal Music og United Stage som hadde som formål å finne Norges nye countrystjerne. 

I skrivende stund er sangen den mest ettersøkte låten på Shazam (app som identifisere sanger som spilles rundt deg) i Norge.

- Det er noe fint med å senke tempoet helt, og få lov til å være flue på veggen på helt vanlige turer også. Selv om man kan få inntrykk av at det alltid er problemer med toget, så går de fleste turer akkurat som de skal. Så vi ønsket å lage en film som senker pulsen og får flere til å tenke over hvor fint det kan være å reise kollektivt, uten å sminke det opp for mye, forteller det kreative teamet i Pol i pressemeldingen. 

Les også: Vy inngår ny designavtale med Snøhetta

Team hos Pol har vært Anders Arnoldsen Holm, Benedicte Svartdahl Killi, Thea Emanuelsen, Emma Gyllenbreider, Benjamin Rodgers, Jonas Stava og Petter Bryde.

Hos Vy har de ansvarlige vært Merete Møystad, Elisabeth Moholt Wold, Synne Bjerga Kiil og Frode Skage Ullebust.