- Ingenting bør stå i veien for kvinners velbehag, og med vår nye kampanje og produktserie ønsker vi å gjøre det lettere å ta vare på seg selv. For mange kvinner er intime plager et hinder for velvære, og det vil vi gjøre noe med, sier medie- og kommunikasjonsdirektør i Orkla Home & Personal Care, Nina Holen Skotte i en pressemelding.

I forbindelse med lansering av en ny serie intimprodukter fra Dr. Greve Phases, slipper Orkla en helt fersk kampanje sammen med Trigger, som løfter frem alle fordelene ved å føle seg vel.

- Vi vil rett og slett feire damene, fremheve de positive sidene ved kvinnekroppen og fjerne noen av barrierene og tabuene knyttet til tematikken, sier Skotte.

- Et tema som kan være litt sensitivt
Ifølge en spørreundersøkelse gjennomført av Norstat, kommer det frem at norske kvinner går glipp av fordelene som kommer med et godt sexliv. Nesten halvparten av kvinnene har nemlig droppet sex på grunn av intimplager som ofte kan lindres eller forebygges.

Den nye Dr. Greve-kampanjen ønsker derfror å bidra til å fjerne barrier knyttet til intimplager. Den nye kampanjen markerer også startskuddet for det nye samarbeidet mellom Orkla og Trigger.

- Det har vært utrolig spennende å jobbe med Orkla Home & Personal Care og Dr. Greve Phases som ny kunde. Ikke minst med en kampanje som denne, som tar opp et tema som kan være litt sensitivt. Derfor er vi veldig fornøyde med resultatet, sier konsulent i Trigger, Tone Helene Angsund.

Fanget kvinners utstråling rett etter orgasme
Kampanjen gir derfor et innblikk i personlige øyeblikk som viser hvor tett velvære og nytelse henger sammen, takket være fire modige damer som deler sine tanker om kropp, intimpleie og seksualliv.

- Når kvinner opplever orgasme, frigjøres en cocktail av lykkehormoner som forbedrer humøret, samtidig som de reduserer angst og stress. For å bevise denne effekten, ønsket vi å fange kvinners utstråling, kun noen sekunder etter en orgasme, helt på ekte, forteller kreatørene Hanna Sætre og Olina Søyland Bru i Trigger. 

Og derfor var spenningen ekstra stor på selve opptaksdagen.

- Det er sjelden man krysser fingrene for at noen skal «komme» før vi kunne gå videre i dagsplanen vår, men heldigvis gikk alt som det skulle. Vi hadde en fantastisk produksjonsrigg i ryggen med Cassandra Niki fra Cakao på regi, som skapte et trygt og komfortabelt miljø for kvinnene, og som klarte å dokumentere dette på en vakker måte, sier Sætre og Bru.

Kampanjen rulles ut i sosiale medier, og i print og på nett. I tillegg vil kampanjen være synlig I både fysiske og digitale apoteker og butikker.