Onsdag kveld denne uken ble vinnerne av utendørskonkurransen Ocean Outdoors Digital Creative Competition (DCC) kåret vpå Ambassaden i Oslo. De beste kreative idéene for utendørsreklame ble hedret i kategoriene «Commercial», «Non-Profit» og «Student.»

I «Commercial»-kategorien var det Nord DDB som stakk av med gullet for kampanjen «The Steal Deal» for McDonald’s, laget av Ingrid Gulaker Skoglund, Tage Hogness og Jens Østrem.

- Dette var kjempe stas! Vi hadde veldig troa på ideen, men å gå helt til topps er utrolig gjevt. Vi gleder oss til å realisere denne ideen sammen med Ocean Outdoor og McDonalds! Det er også veldig kult for Tage og meg å starte karrieren vår med en ekte reklamepris, sier Ingrid Gulaker Skoglund i Nord DDB. 

I «Non-Profit»-segmentet gikk seieren til Nicolai Drange og Gard Wanderoy i Rosser med kampanjen «Tap in donation» for Zuccarellostiftelsen. 

- For å bruke litt Zucca-lingo, kan vi nå servere en såkalt «flipp-pass med reker» til det norske folk, slik at man bare kan tappe donasjonen sin inn og få flere barn inn i idretten, sier kreatør Nicolai Drange i Rosser. 

Til sist var det studentene Hafsteinn Runarsson og Håkon Eriksson som vant studentprisen med kampanjen «Fra Amazonas til Frogner».

- Med rekordmange innsendte bidrag er det tydelig at bransjen omfavner mulighetene som ligger i digital utendørsreklame. Vinnerne benytter seg i stor grad av løsninger vi ikke har sett her i Norge før, så vi ser frem til å videreutvikle deres ideer til fullverdige kampanjer, sier Jens Thomassen, head of labs, i Ocean Outdoor.

Vinnerne vil få eksponering på Ocean Outdoor sitt digitale utendørsnettverk.