I april slapp Bring en helt ny nordisk kampanje med den psykologiske humorthrilleren «Molding Madness», der vi ble kjent med det svenske paret Hugo og Sarah. Førstnevnte hadde nettopp gjenopptatt den litt for altoppslukende hobbyen med keramikk – til Sarahs store fortvilelse.

Molding Madness er laget av Pol og B-reel Films med Sacarias Kiusalaas, på regi. Fra Pol har Thea Heber Bjørndal Iversen, Pia Emilie Lystad, Simon KarlssonKristin E.B. ScheeleMarius EriksenOle Jakob Bøe Skattum og Benjamin Rogers jobbet med kampanjen.

I den nyeste filmen i «Molding Madness»-universet, oppfordrer en desperat Sarah Hugo til å selge alle skulpturene. Noe han altså har gjort, for nylig ble det åpnet en en pop-up-shop midt i Stockholm, under navnet «Hugos Clay Shop».

- Det er så gøy når man har en kunde som er med på å gjøre noe så koko som å la reklamemarerittet vi har laget faktisk bli til virkelighet. Nå er Hugos skulpturer plutselig hele Stockholms anliggende. Hele meningen med stuntet er å tenke utendørs på en ny måte. Ikke bare er det billigere, men mer relevant i forhold til det kreative konseptet, samtidig som vi får mer oppmerksomhet, sier det kreative teamet bak Molding Madness-universet, sier Iversen og Lystad i Pol.

Over 50 skulpturer er til salgs i Hugos Clay Shop, hvor alle pengene går til inntekt for svenske Røde Kors. Allerede er mange skulpturer solgt, og nysgjerrige besøkende har strømmet inn i Hugos lille galleri på Söder i Stockholm. Butikken er åpen frem til 19. oktober.

Bring-kampanjen har allerede vært nominert i både Cannes Lions og Cresta Awards i tillegg til Roygalan – som er Sveriges svar på reklamefilmens Oscar-utdeling. I Roygalan er filmen nominert i fem kategorier og kjemper om å stikke av med tittelen som «Sveriges Bästa Reklamfilm».