- Linus og jeg trives veldig godt på Nord DDB, og vi tar imot denne nye rollen med ydmykhet – da vi er fullstendig klar over at det er en gjeng med utrolig dyktige og kompetente kreatører som sitter her. Jeg gleder til å vise frem alle de sterke og kule jobbene som kommer ut herfra fremover», sier Pia Ølstad, i en pressemelding.

Både hun og makker Linus Hjellström, begynte i Nord DDB for to år siden, og kom fra SMFB – der de også var kreative ledere. På nytt trer Ølstad og Hjellström inn i rollen som kreative ledere, og tar over etter Frank Nystuen, som har hatt rollen i Nord DDB siden 2019.

- En essensiell del av det å være Kreative leder er å legge til rette for og hjelpe kollegaene sine med å være på sitt aller beste – og dette er de genuint opptatt av. Å gjøre det samtidig som de selv produserer arbeid av høy standard er en vanskelig balansegang, men på en eller annen måte får de det til å se enkelt ut, sier bårleder i Nord DDB, Eddie D’Sa.

Nystuen blir værende i byrået som senior kreatør, men bytter altså ut rollen som kreativ leder. Nystuen ønske å fokusere mer på kunder og sitt eget kunstprosjekt, heter det i meldingen.

- Vi er alle takknemlige for innsatsen Frank har lagt ned her, sier D’Sa.                                                                                            

I tillegg til å jobbe i Oslo, er teamet også en del av en nordisk gruppe av Kreative ledere i Nord DDB, som jobber med å sikre en felles kreativ tilnærming til kunder som McDonald’s – og hente nordiske erfaringer og kunnskap til norske kunder.

- Som svensk i Norge er det selvfølgelig givende å kunne reise «hjem» innimellom, og jobbe tett med det svenske kontoret. Det er mye positivt å hente på et tett nordisk samarbeid, og vi har allerede kommet godt i gang med flere større, nordiske prosjekter, sier Linus Hjellström.

D’Sa ersvært fornøyd med at Ølstad og Hjellström, har takket ja.

- Deres ønske om å skape vekst for kunder ved å pushe de kreative grensene er utrolig gøy å se,og det er alltid en glede å jobbe med dem. Pia og Linus var åpenbare valg ettersom begge har erfaringen og kompetansen som er nødvendig som kreative ledere, i tillegg til at de har hatt dette ansvaret i SMFB tidligere, avslutter Eddie D’Sa.

Les mer: Nord DDB henter lederteam fra SMFB: - Vanskelig å ikke bli imponert over jobbene de har gjort