For å øke kjennskapen til at Ice også selger telefoner, tar mobilselskapet nå eierskap til alle de gangene du ikke trenger å kjøpe en ny. 

- Kjennskapen til Ice som mobiloperatør er høy. I vår passerte vi 900.000 kunder, og vi fortsetter å vokse. Men fortsatt er det mange som ikke vet at vi også har et bredt utvalg av mobiler fra en rekke kjente merkevarer, og det må vi jo gjøre noe med, sier Jannicken Lampe, markedsdirektør i Lyse Tele, som merkevaren ice er en del av

Ice er landets tredje største mobiloperatør, og opererer i en kategori der salgsstøyen er stor. 

- Som utfordrer er vi opptatt av å ikke bare drive taktisk salg, men også bygge en bunnsolid merkevare. Denne gangen vil vi fange folks oppmerksomhet ved å spille på noe alle kan kjenne seg igjen i: Følelsen når du mister eller ødelegger telefonen din. Eller rettere sagt: Når du nesten mister eller ødelegger telefonen din, sier Camilla Nygaard, leder for reklame og produksjon i Ice.

Kampanjen består blant annet av en rekke humoristiske filmer og radiospotter, som tar for seg ulike situasjoner der det er like før folk mister mobilen sin: Den faller nesten i do, ut av vinduet, ut av bukselommen, vesken – eller i sjøen. Heldigvis trenger ikke disse menneskene å kjøpe ny mobil denne gangen, men da vet de iallfall at Ice selger mobiler. Sånn til neste gang. Det er budskapet.

Hovedfilmene er produsert av Einar Film, med Torstein Bjørklund på regi, mens Morgenstern står for ide og manus.   

.- Veldig luksus å kunne lage en veldig reklamete og selgende reklame, og så bare slenge på et «neida» etterpå. Vi tror dette er noe de fleste kan kjenne seg igjen i. Det er jo mange ganger man trenger ny mobil, men enda flere ganger man nesten trenger det, sier det kreative teamet Robin Wissler og Eivind Lindmo

Her kan du se reklamefilmen «Sykkel»