- Samfunnet krever stadig mer energi – samtidig som vi må redusere bruken av fossil kraft så raskt som mulig, sier Håkon Tønnessen, merkevaresjef i Haflsund i en pressemelding.

Med ny merkevarefilm og en integrert kampanje som består av både tv, online video, sosiale medier, display, kino, podkast, boards og print, vil Hafslund markere seg som en av Norges største produsenter av fornybar energi. 

Les også: Obos og Hafslund døper om nytt strømselskap – lite designkontor fikk jobben

Hafslund eies av Oslo kommune og produserer allerede nok fornybar energi til 1.2 millioner husholdninger.

Nå lanserer Hafslund altså kampanjen «Gjør det fornybart» – som skal formidle deres viktigste budskap til et bredt publikum.

 Selskapet har valgt Gr&ei som byrå og samarbeidspartner i dette arbeidet.

- Kort sagt ønsker vi å bidra så mye som mulig til det grønne skiftet. Nå er det viktigere enn noen gang at vi synliggjør hvem vi er og hvilke ambisjoner vi har. Hos Gr&ei fant vi to erfarne og engasjerte kreatører som samtidig kunne bidra med strategisk rådgivning, sier Tønnessen.

Les også: Danket ut rundt 20 byråer i brennhet reklamekamp: - Superviktig oppdrag

Gr&ei, som består av Eivind Eidslott og Torstein Greni, har bakgrunn innen reklame, kommunikasjon, innholdsmarkedsføring og journalistikk.

- Jeg kjenner på fornyet skaperkraft av å få jobbe med fornybar energi, sier Greni, kreativ leder i Gr&ei i pressemeldingen.