Neste søndag går TV-aksjonen av stabelen for 50. gang. Nå håper DNB at flere melder seg til tjeneste for TV-aksjonen og Barnekreftforeningen slik at bankens ansatte får rekordmange penger å telle opp. 

Aksjonen har nemlig en målsetning om 100.000 bøssebærere, men har så langt bare fått på plass 20.000 stykker.

- I år er det et stort behov for flere bøssebærere, og vi ønsker derfor å oppfordre alle, både våre ansatte, kunder og lokalsamfunn, til å bli med på dugnaden. Søndag 20. oktober er dagen for å gå for små helter, og vi håper så mange som mulig vil melde seg som bøssebærere, sier Erik Krogh, seksjonsleder i Konsern merkevare, marked og salg i DNB i en pressemelding. 

DNB har i 50 år vært TV-aksjonens støttespiller, hovedbankforbindelse og samarbeidspartner. 

Les også: Disse skal lede TV-aksjonen og P3aksjonen 

Banken er også ansvarlig for den praktiske tilretteleggelsen av opptelling og rapportering av det som samles inn til TV-aksjonen.

DNB har jobbet sammen med Try og TV-aksjonen når de nå bruker sine kanaler og annonseplasseringer for å nå flere med oppfordringen.

Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen og etableringen av familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan barn med alvorlig sykdom og familiene deres bo sammen mens barnet får behandling.

Les også: Anorak henter hjelp fra ungdom til ny kampanje for TV-aksjon

Kampanjen for DNB sitt engasjement rundt TV-aksjonen er utviklet av Try og filmene er produsert av Aparent med Kavar Singh og Nils Windfeldt på regi.