- Vi ser dessverre en økning i antall trafikkulykker blant ungdom, og dette har gjort arbeidet vårt enda mer kritisk. Ungdom er en krevende målgruppe som vi må nå på deres premisser – med kreativitet og uten pekefinger, sier avdelingsleder for kommunikasjon og kampanjer i Trygg Trafikk, Cecilie Bryner, i en pressemelding.

Hun legger til at organisasjonen lenge har vært på utkikk etter riktig samarbeidspartner for å nå målgruppen.

- I Trigger fant vi et byrå som virkelig forstår utfordringen, sier Bryner, og roser byrået for å være både annerledes og modige i tilnærmingen.

- De har en frisk og uortodoks måte å jobbe på, noe som gjør at de skiller seg ut i byrålandskapet. Vi trenger noen som våger å tenke nytt og utfordre oss, og det fant vi i Trigger. Vi gleder oss enormt til å jobbe med et team som tør å gå utenfor komfortsonen, sier Bryner.

En god start på samarbeidet er en gjensidig følelse i Trigger.

- Vi opplevde umiddelbart en fantastisk god kjemi med Trygg Trafikk. Dette er en stor og viktig samfunnsutfordring som krever alt av kreativitet og strategisk tenkning, og det føles utrolig meningsfullt å få være med på laget, sier konsulent i Trigger, Tone Helene Angsund.

Hun er både spent og motivert for oppgaven som venter med å nå ut til målgruppen.

- Gen Z er en utfordrende, men utrolig spennende målgruppe. De krever ekte engasjement og ønsker å bli snakket til på en måte som føles relevant og autentisk. Det er en kjempeutfordring som vi ser frem til å ta fatt på, avslutter Angsund.

På bildet: Øverst fra venstre: Magnus Jordheim ( Trygg Trafikk), Eystein Nordeval ( Trigger), Lena Westrum  ( Trygg Trafikk), Sandra Dvergastein (Trigger), Matias Fosso Kristiansen (Trigger), Liv Nyfløt ( Trigger). Foran fra venstre: Ann-Helen Hansen ( Trygg Trafikk), Tone Helene Angsund (Trigger), Marianne Brenk Knutsen (Trigger), Cecilie Bryner (Trygg Trafikk), Magdalena Kamøy (Trigger), Maria Olsen (Trygg Trafikk).