- Etter mange fantastiske år i Fuel ble det forlokkende å gå inn i Involve, og bli med på å videreutvikle det faglige og kreative nivået innen flere kommunikasjonsgrener, fra design, performance og SoMe til PR og mediekjøp, sier Linn Tidemandsen, i en pressemelding.

Les mer: Involve kjøper konkursrammet reklamebyrå: - En gledelig historie

- Føles veldig naturlig å havne her
Det var like før jul i 2023 at det ble kjent at Fuel Reklamebyrå ble slått konkurs. Byrået som ble etablert i 2001 meldte oppbud i Asker og Bærum tingrett, og berørte totalt syv ansatte. Og sorg ble snudd til glede i løpet av bare noen få dager da kommunikasjonshuset Involve, bekreftet at de kjøpte Fuel Reklamebyrå. Det «nye» byrået har siden vært driftet under navnet Involve Fuel, der Tidemandsen har vært kreativ leder frem til nå.

- Jeg har fulgt med på Involve gjennom mange år og det føles veldig naturlig å havne her, legger hun til.

Tidemandsen har tidligere studert grafisk design og digital strategi, og gikk rett fra skolebenken til Involve, før hun gikk videre til Fuel Reklamebyrå i 2009.

-Vi har kjent Linn fra langt tilbake da hun var praktikant hos oss, og nå er sirkelen sluttet når hun er tilbake etter mange års erfaring i reklamebransjen. Jeg er helt sikker på at hun vil bidra med både et nytt blikk, ny kunnskap og ny giv til Involve, og ønsker henne varmt velkommen», sier leder og eier av Involve-gruppen, Rune Nedrelid.

- Både kompetanse og erfaring vi trenger
I tillegg til Tidemandsen henter Involve også Hanna Gullbekk for å styrke byråets digitale kompetanse. Hun har tolv års erfaring fra moteindustrien, deriblant Holzweiler, Blender Agency og Den Dama, der hun var ansvarlig for e-handelsplattformen, sosiale medier, influencer marketing, PR og markedsføring.

- Hanna har både kompetanse og erfaring vi trenger. Hun gjorde en fremragende jobb for tidligere arbeidsgivere og bidro til solid omsetningsvekst gjennom netthandel. Nå er Involve så heldige å ha hennes kompetanse her, sier Tidemandsen.

Involve Advertising er totalt 19 årsverk og jobber blant annet med Kundelisten består av kunder som NFF, Carlsberg Group, Bayer, Findus, KLP Eiendom, Sanofi, Bakehuset, Scanox og Nortura.