Den ideelle stiftelsen Loop har valgt Ring 2 som nytt reklamebyrå. Sammen skal de jobbe for å nå målet om 65 prosent materialgjenvinning i 2035.

- Vi er veldig begeistret for å ha valgt Ring 2 som vår nye samarbeidspartner. De har inkludert oss i en svært inspirerende prosess og imponerte stort både strategisk og kreativt, sier Sylvelin Aadland, ansvarlig for Sortere og krafttakskampanjen i Loop.

Gjennom påvirkning og informasjonsarbeid mot både norske forbrukere og bedrifter skal kjennskapen til den nasjonale merkeordningen «Sorteringsmerkene» økes, samt bruken av den nasjonale nettjenesten Sortere.no 

- Det er akkurat slike pinsjer vi elsker å vinne – der vi får vist frem grundig strategisk arbeid som danner grunnlaget for kreativ og langsiktig merkevarebygging. Loop sitt engasjement for å ta vare på ressursene våre er noe vi deler helhjertet, og vi er utrolig stolte over å ha blitt valgt, sier Per Kristian Voss Halvorsen, daglig leder i Ring 2.

- Jobben med å ytterligere skape kjennskap til Sorteringsmerkene spiller en viktig rolle i å fremme kildesortering, og vi ser virkelig frem til å kunne bidra, fortsetter han.

Ring 2 jobber fra før av med kunder som TV 2, Hørselshemmedes Landsforbund og Foodora.