Kampanjen «Bundles of Joy» viser en serie bilder og filmopptak av ekte mødre i sykesengen som nyter en Whopper rett etter fødsel. 

Den nye kampanjen har imdilertid vakt engasjement fra flere hold. 

Burger King har ifølge Creative Review blant annet mottatt klager om at  fødselsøyeblikket utnyttes og at maten i kampanjen er usunn.

Kampanjen er en del av et større reklamekonseptet kalt «Foodfillment», som Burger King lanserte tidligere i år.

- Vi hos Burger King UK vet en del om den lykkelige tilstanden av fullkommen matglede. Men det gjør også mødre, viser det seg. Så etter suksessen med vår  «Foodfillment»-strategi, er vi glade for å kunne bringe den til et publikum som virkelig fortjener det, delte Burger Kings markedsdirektør, Katie Evans, i en uttalelse.

Det er av reklamebyrået BBH London som står bak den nye kampanjen. 

Ifølge bransjeavisen The Drum skal kampanjen være inspirert av en undersøkelse gjennomført av Mumsnet på vegne av Burger King UK. 

I undersøkelsen ble over 2000 mødre spurt om sitt første måltid etter fødsel. Hele 39 prosent av respondentene sa at maten de spiste etter fødselen føltes som den ultimate versjonen av det måltidet.

- Jeg visste vi hadde noe spesielt da vi kom over bilder av ekte mødre som unner seg Burger King etter fødselen, sier Felipe Serradourada Guimaraes, nestleder for det kreativt teamet hos BBH i en uttalelse. 

Kampanjen ble lansert 26. september, dagen flest barn blir født i Storbritannia.