Bransjeforeningen for kreativ kommersiell kommunikasjon, Kreativt Forum, har fått meg seg representanter fra Anorak, Anti, Fasett og Apriil i sitt nye styre.

- Noen kommer og noen går av. For å sikre kontinuitet fortsetter representanter fra Try, Ahead Group og Neue i dagens styre, samt at styreleder Camilla Kim Kielland fra Morgenstern har takket ja til å være med videre. Jeg er veldig fornøyd med det nye styret, og tror det ligger mye kraft og operativ vilje til å fortsette arbeidet med å samle og styrke det faglige miljøet i den kreative bransjen, sier Benedikte Løvdal, daglig leder i Kreativt Forum.

Dagens styre består av Pål Høyer Andreassen (Anorak), Aleksander Eikeberg (Fasett), Kristin Eikeland Grimstad (Anti), Markus Ivan Johansson (Brunch Oslo/Apriil), Caroline Riis (TRY), Anders Waage (Ahead Group), Gørill Kvamme (Neue) og styreleder Camilla Kim Kielland (Morgenstern).

- Nå skal det nye styret få lov til å diskutere litt «på kammerset» før vi er altfor bastante på hva som blir våre prioriterte saker fremover. Det sagt, før sommeren hadde vi en byrålederkonferanse hvor vi snakket mye om et økende behov for å tydeliggjøre den kommersielle verdiskapingen kreative byråer skaper for virksomheter og samfunnet. Mye av stoltheten og integriteten til den kreative bransjen ligger her, og vi kan definitivt bli bedre på å synligjøre dette. Så noe sier meg at dette blir viktig i tiden fremover, i tillegg til at vi vil fortsette å jobbe for sunne og bærekraftige anbudsprosesser. Her skal KF og styret ha en samlende og synlig rolle på vegne av byråene, sier styreleder Kielland.