Flytoget er klar med en ny reklamekampanje, og denne gangen er det fart og feriefølelse som er hovedingrediensene. I den forbindelse er togsporene til Oslo lufthavn byttet ut med det som må være verdens heftigste tømmerrenne.

Markedssjef Lotte Mathilde Quèru forteller at de har vært på jakt etter en kampanje som evner å overraske og underholde.

- Ser vi på reklamehistorien til Flytoget har humor og menneskelig innsikt alltid vært sentralt. Mye av magien rundt vår merkevare er skapt gjennom kommunikasjon hvor fart og forenkling har spilt hovedrollen. Så når vi nå skulle lage ny kommunikasjon har vi jaktet på en «wow-faktor» som evner å befeste vår posisjon som den raskeste og enkleste veien til og fra OSL, sier hun..

Det er Try Reklamebyrå som står bak den nye kampanjen. Det kreative teamet, Caroline Riis og Eirik Sørensen, forteller at de har vært ute etter en idé som dyrker magien i merkevaren. 

- Det er noe med den følelsen man får når man setter seg inn på Flytoget. Skuldrene senkes og ferien kan begynne. Dette er en følelse alle som har tatt Flytoget kan kjenne seg igjen i. Men mye av Flytogets magi ligger i fart og at det ikke er et vanlig tog, men landets eneste flytog. Derfor er vi glade for at gjengen i Flytoget likte denne ideen som lar oss snakke med stor selvtillit og tilføre lekenhet og fart på veien mellom Oslo og Oslo lufthavn, sier Try-teamet.

Filmene er produsert av Bacon med Martin Werner på regi. Magne Lyngner og Øystein Dyb har produsert filmene.