Tidligere i vår flyttet de to eventbyråene Kite og Z Event sammen og byrået har åpnet kontorer i Trondheim og Bergen. Ifølge toppsjef Thomas Strandskogen bærer satsingen frukter, og selskapet ansetter nå syv nye kolleger for å forberede seg på 2025.  Z Event henter blant annet fra Liwlig, 6.Sans, Apriil Event & Congress, Schibsted og NTNU, og ansettelsene er godt fordelt på kontorene i Oslo, Bergen og Trondheim.

- Sammenslåingen med Kite har vært et eventyr. Vi har aldri tidligere landet så mange oppdrag som nå for det kommende året, og 2025 ser ut til å bli et meget sterkt år for oss, sier han.

Z Event er blant annet offisiell partner til Ski-VM i Trondheim neste år, og ifølge ledelsen kommer det i kjølvannet av dette arrangementet mange oppdrag. 

- Sterkere sammen
Sammenslåinger synes å prege eventbransjen i Norgen for tiden. Sist uke skrev Kampanje om konkurrentene Gyro og 6. Sans som slår seg sammen og bytter navn til Liwlig, men også Z Event og Kite har fått samme eiere. 

Les også: Eventbyråer slår seg sammen – kvitter seg med Gyro-navnet

Strandskogen sier sammenslåingen har vært vellykket.

- Folka her deler de samme verdiene og lidenskapen, vi har utfyllende kompetanser, og vi har blitt sterkere sammen enn hver for oss. Nå gleder vi oss til å få syv nye Zettere inn døra og en perfekt miks av unge talenter og folk med masse erfaring, sier eventsjefen.

Noen av de nye ansatte som kommer Thea Bjørhall-Førde, som har jobbet innen event og reiseliv i ni år og kommer fra en lignende stilling som prosjektleder i Liwlig 6.Sans.

- Z Event har et godt og sterkt omdømme, så da muligheten bød seg til å bli en del av familien, var det en enkel avgjørelse. Jeg ser frem til å kunne bidra med mine erfaringer og styrke teamet, sier hun.

Rådgiverne Harald Riisnæs og Jan Olav Åmdal kommer til Z Event fra Apriil Event & Congress, mens Victoria Maria Kau kommer fra rollen som konseptutvikler i Schibsted og går inn i rollen som konseptutvikler i Z Event. I tillegg starter også Clara Neegaard, Martine Ingeberg og Marita Mofoss Mathisen opp i selskapet.