- Vi er kjempeglade for å få inn nye krefter, sier Kristine Eikenes, assisterende daglig leder i Try Råd, i en pressemelding.

Hun beskriver de unge som en viktig ressurs for hele Try-huset.

- De gir oss friske perspektiver og bidrar med fersk kompetanse som trengs for at vi stadig skal utvikle oss og ha de beste løsningene for kundene våre, fortsetter Eikenes.

En av de unge talentene som er klar for å utforske Try-huset, er Silje Langvik (23). Hun er praktikant fra retorikkstudiet ved Universitetet i Oslo.

- Jeg gleder meg til å jobbe i et av landet mest anerkjente byrå. Her får jeg lære av de beste i bransjen og jobbe i skjæringspunktet mellom strategi og kreativitet. Det er en fantastisk mulighet til å anvende det jeg har lært i forelesninger, sier Langvik.

Eikenes forteller at de lenge har sett verdien av å satse på unge talenter som ønsker å lære fra bransjen.

 - Vi har et stort fagmiljø og spisskompetanse på huset vårt, og jeg mener vi som landets største kommunikasjonshus har et spesielt ansvar for å ta imot nye dyktige kommunikasjonsspirer. Vi ønsker å være til inspirasjon ved å gi de verdifull arbeidserfaring, forklarer hun, og legger til at rekrutteringene også er viktig for å ivareta mangfoldet.

 I fjor hentet byrået Carla Sleiman (35) til Try Dig. Før hun kom til Norge i 2021, hadde hun en ledende stilling innen kundeservice i Libanon, i tillegg til en bachelor i markedsføring og reklame. Sleiman fikk prakis hos Try, og senere tilbud om fast stilling som rådgiver.

 - Jeg ble inkludert fra første stund og fikk masse spennende oppgaver. I tillegg er det gøy å jobbe på tvers av avdelingene. Det er utrolig lærerikt, sier Sleiman.

Øverst på bilde ser du fra venstre: Oliver Sethern (mediegrafikerlærling), Thea Eikenes Sørensen (praksisstudent fra Danvik folkehøgskole), Julia Waage (intern fra NHH), Erle (intern fra NHH), Magnar Ottesen (medieproduksjonslærling), Nadire Chayer (praksisstudent fra Osloskolen), Johan Moontika Melhus (praksisstudent fra Danvik folkehøgskole), Silje Langvik (praksisstudent fra retorikk på UiO) og Herman Skog Andersen (intern UX design).