- Vårt fokus er å være enda nærmere våre kunder og samarbeidspartnere, slik at vi kan levere enestående service, sier Dennis Højland Nyegaard, administrerende direktør i Clear Channel Norge, i en pressemelding. 

Det siste året har Clear Channel gjort noen endringer og justeringer rundt den norske organisasjonen. Flere av rollene som tidligere satt sentrert i Stockholm under den skandinaviske paraplyen, er nå plassert i Oslo.

- ­Det er viktigere enn noen gang å sitte tett på kunden og markedet. Derfor har vi sett behov for noen justeringer, og enkelte områder vi ønsket å forbedre oss for å bli en enda bedre partner for våre kunder og samarbeidspartnere, forteller Højland Nyegaard.

Totalt så henter Clear Channel inn syv nye ansatte. Anne Lier og Alina Konyukhova hentes inn for å styrke den kommersielle kampanjeavdelingen i Oslo og har bakgrunn fra blant annet Viaplay Group og Varner. Mihai Dumitrescu, Emilie Anderson og Aurora Nilsen skal styrke Clear Channels markeds- og kommunikasjonsavdeling.

I tillegg starter Jim Kristiansen og Thomas Toft opp som driftskoordinator hos Clear Channel.