Navn: Britt Skjeppestad

Alder: 51

Stilling: Administerende direktør Phd (fra 2. september)

Aktuell: Tar over sjefsstolen i PHD, etter at Marie-Louise Alvær forlot stolen etter drøye syv år. Skjeppestad sluttet tidligere i år brått i konkurrenten EssenceMediacom.

- Hvor går årets ferie?

- Årets ferie startet med en tur på Telemarkskanalen med mamma. Fantastisk tur i strålende vær hvor vi fikk oppleve stor, gammel ingeniørkunst. Hytta på Filtvet ved Oslosfjorden er alltid base og et paradis for store og små. Her får vi mye besøk og nyter sommerdagene i kombinasjon med diverse prosjekter man alltid har på hytta. Med fjorårets regnfulle sommer friskt i minne ble det i år også en tur til Kroatia. Til vakre Brela og aktive Bol. Elsker å bade i Adriaterhavet! "Ferien etter ferien" med åtte venninner til Palma satte punktum for en variert og superbra sommerferie med familie og venner. Så har jo min sommerferie vært ekstra lang. Tilsammen seks måneder når jeg begynner 2. september i PHD. 

- I 2023 var PHD og Mediacom jevnstore omsetningsmessig, men etter tapet av Coop som kunde tyder alt på at Mediacom vil være størst i mange år fremover, eller har den nye PHD sjefen andre planer?

- Planen er helt klart å vokse og det er jeg helt sikker på at vi kommer til å gjøre. PHD består i dag av flinke og ambisiøse folk og er en del av en meget sterk byrågruppering. Kundene er ambisiøse og fornøyde. Utgangspunktet er veldig godt og jeg gleder meg til å komme i gang.

- Spiser du is for rikets sikkerhet slik Geir Pollestad oppfordrer til, og hva er i så fall favorittisen?

- Jeg spiser is fordi det er godt. Spesielt en varm sommerdag! Favorittisen er Cappuccino isen på Villa Malla på Filtvet. Et nydelig sted hvor isen smaker ekstra godt. Hele familiens favoritt! Nå er Villa Malla solgt - håper nye eiere leser dette og viderefører isutvalget.

- Hvilken reklame fikk deg sist til å kjøpe et produkt og hvorfor?

- Jeg som alle andre påvirkes av reklame hele tiden og handler ubevisst og bevisst. 

- Hva syntes du om størrelsen på Elon Musk lønns- og opsjonspakke på 500 milliarder kroner, er det fortjent?

- Det er ingen som fortjener en lønn på 500 milliarder.

- Hvilken app på telefonen tilbringer du mest tid på og hvorfor?

- Vanligvis bruker jeg nok mest tid i nyhetsapper og Spond. Jeg er fotballtrener og har aktive barn. Mye planlegging og oppfølging skjer i Spond. Om sommeren er i tillegg YR ofte besøkt. 

- Hva var bedre før?

- Verden går videre og det er bra, men for mange var nok tenåringslivet uten sosiale medier bedre før.

- Trenger vi en aldersgrense på TikTok og andre sosiale medier og hvor bør grensen settes?

- Det er sikkert lurt å opprettholde aldersgrense på 13 år, men i hvor stor grad det etterleves er jeg usikker på. Jeg tror det blir viktigere å regulere hva brukere eksponeres for og fortsatt fokusere på ansvarlig bruk og oppførsel i sosiale medier.

- Hva kan vi lære av Frank Løke?

- Håndball, utholdenhet og tro på seg selv.

- Hva gjør du for at feriedagen skal bli så perfekt som overhode mulig?

- Jeg bader morgen, dag og kveld. Så har vi besøk og samler oss rundt et hyggelig bord med god mat og drikke. Har jeg vært flink, har jeg startet dagen med en løpetur.  På en perfekt dag har jeg nok også utrettet et eller annet i hus, hytte eller hage. Jeg blir glad av å gjøre ting.