- Dette er en tydelig anerkjennelse for vår – og ikke minst Trys – evne til å omdanne kundeinnsikt til kreative og varme konsepter, sier markedssjef i Volkswagen, Dan Ruben Johansen, i en pressemelding.   

Try står bak konseptet med flere lokale filmer, og har blant annet fått bidrag fra en Hollywood-kjendis i reklamefilmserien; Bobby.

Kjendishunden Bobby har en unik historie hvor han ble reddet fra gata på Kypros for senere å få store roller i blant annet "Star Wars", "House of the Dragon" og Disney-filmen "Cruella". Nå er han også prøvehopper for Volkswagen.

- I filmen «Hundehopp» demonstrerer Bobby på eksemplarisk vis hvor godt egnet stasjonsvognen ID.7 Tourer er som familiebil, med god plass til både familien, hundebur og bagasje. Vi har også laget filmer om bilens raske ladetid og store bakseteplass, hvor Bobby bidrar med glimt i øyet, sier Johansen.

Volkswagen ble fra 1. januar i år et helelektrisk bilmerke.

Les også: Try-huset åpner dørene for unge talenter: - Gir oss friske perspektiver

Fra Try er det Trond Sandø som holder i tøylene som konsulent.

- Det er ikke hver dag vi får mulighet til å lansere bil-nyheter for det norske markedet. Når oppgaven i tillegg handler om å gjøre «stasjonsvogn great again» blir det en drømmejobb, som har vært sann fryd å realisere. Dette er lagarbeid og her har alle involverte levert varene, og sørget for et resultat vi er skikkelig stolte av, sier Sandø.

Karin Lund og Øystein Halvorsen som har vært det kreative teamet på konseptet. Prosjektledelse og konsulent har vært Mette Lange og Trond Sandø. Inge Fosseie har stått for design, og det er Try Film som med produsentene Andreas Lisberg og Mari Grundnes Paus har produsert filmene. Hallvard Bræin har stått for regi, og Ohlogy har sørget for musikken i filmene.

Se Hollywood-kjendisen hoppe elegant inn i bilen her: