Sammenslåingen av de to Anti-byråene i Bergen og Trondheim ble starten på det nye byrået Nonspace. Nå fortsetter veksten i Nonspace med ansettelsen av tidligere partner i Try og kreativ leder i Nord DDB og Dist Creative, Finn Christan Knudsen.

Knudsen er ansatt som kreativ leder kommunikasjon og har det siste halvannet året jobbet i Apriil Reklame som kreativ leder i partnerskap med Doffen Trellevik. Nå tar han kreativt lederansvar i Nonspace.

- Jeg er heldig som har blitt en del av et byrå med lang erfaring i å bygge sterke merkevarer, noe arbeidet med Kunstsilo og Rosenborg viser. Byråets innovative tilnærming til kommunikasjonsfeltet vises i Brandspace, verktøyet som digitaliserer års- og bærekraftsrapporter, og lar merkevarer publisere direkte fra nettleseren. Jeg gleder meg til å dykke ned i miksen av kreativitet, kultur og teknologi, og er stolt over å være med på laget, sier Knudsen.

Les også: Tidligere Try-partner går til Apriil Reklame: - Har virkelig skutt gullfuglen

Finn Christian Knudsen har også jobbet på kundesiden som global merkevaresjef i Stokke og har mottatt en rekke reklamepriser.

- Vi har siden oppstarten hatt en klar og ambisiøs visjon om å bli en ledende aktør også innen kommunikasjon og reklame, og har lenge vært på leting etter en erfaren kreativ leder. Å få Finn på laget er et fantastisk tilskudd som svarer på den økende etterspørselen fra lokale og nasjonale kunder, sier Tom Morgan, partner og leder strategi i Nonspace.

Med kontorer både i Bergen og Trondheim har Nonspace et solid fotfeste i to av Norges største byer. Nonspace teller i dag rundt 20 ansatte, hvorav ni sitter i Bergen og 11 i Trondheim. Byrået hadde i 2023 en byråinntekt på snaue 20 millioner kroner.

- Vi er offensive og selvsikre fordi vi vokser raskt på grunn av høy etterspørsel, og vi ser at kundene liker det vi gjør. Mulighetene er store, og vi setter pris på at en bergenser kommer tilbake til byen og finner et godt hjem hos oss, sier Morgan.

Nonspace jobber med kunder som Enova, Nye Hjorten Teater, Kunstsilo og Rosenborg og tilbyr tjenester innen rådgivning og kommunikasjon, design, markedsføring og teknologiutvikling.

Les også: Rosenborg signerer Nonspace: - Viktig at vi fortsterker engasjementet

Jobber sammen:

Ramona Horn, Finn Christian Knudsen og Tom Morgan skal fremover jobbe sammen i Nonspace.