Neste år hamrer byggenæringen til med byggnæringens viktigste møteplass på messen, Bygg Reis Deg. I en pressemelding opplyses det om at nettverksbyrået Horn & Co er hentet inn for å markedsføre arrangementet etter en anbudskonkurranse.

- Dette blir den femte messen under min ledelse og vi har satt oss et mål om å få med 400 utstillere og 40.000 besøkende i løpet av de fire messedagene. Her skal alle som jobber i byggenæringen føle at de får et forsprang på sine kollegaer og konkurrenter ved å delta. For å få til dette trenger vi faglig dyktige rådgivere på ulike områder, sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø.

Bygg Reis Deg arrangeres fra 15 til 18. oktober i Nova Spektrum i Lillestrøm, neste år.

- Vi er en gammel møteplass som hele tiden må utfordre oss selv for å være både relevant og aktuell. I tillegg må vi henge med i de siste trendene innen markedsføring, kommunikasjon og arrangementsutvikling. Prosessen med å velge de riktige hodene som både er faglig dyktige og kan fungere godt sammen er derfor helt avgjørende for å lykkes med vårt arrangement.

Etter tøff konkurranse falt valget på Horn & Co – som også arrangerte messen i fjor.

- Gjennom sin erfaring fra Bygg Reis Deg 2023 og sin evne til å fornye sitt konsept og «mannskap», er jeg overbevist oss om at dette er den riktige løsningen for oss frem mot messen i 2025, sier Nybø.

Horn & Co har knyttet til seg en ressursgruppe som består av selskapene Hvemm AS, Blake & Friends, Pinakkel, Hensikt og Layer.

- Når man jobber nettverksbasert handler det om å finne frem til de menneskene som vil løse utfordringene best, snarere enn å presentere løsninger som sysselsetter de folkene man selv allerede har på lønningslisten. Det kan være krevende å kjøpe som kunde, samtidig som det gir grunnlag for mer uavhengige råd som faktisk løser utfordringen, sier Frederik Horn.