I lunsjen på fredag ble den splitter nye Grandiosa-låta «En bit til» sluppet på P4s radiokanaler. Grandiosa-eier Orkla klinte til og kjøpte hele reklamepausen på P4, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country, P11 Dance og NRJ, for å lansere låta som fremføres av Kapteinen og Mathea Nicolaisen. Mandag har den nyeste reklamefilmen premiere og blir synlig på TV, kino og online video.

Sangen er produsert i samarbeid med Ohlogy og en gjeng arrangører og musikere, og reklamefilmen er laget i samarbeid med Try, med stjerneregissør Harald Zwart. Motion Blur står for produksjonen, av det Orkla håper blir den nye sommerlåta for pizzaglade nordmenn.

Grandiosa-kjennere vil dra kjensel på flere av klippene i den nye reklamefilmen som er hentet fra tidligere filmer.

- Vi håper selvsagt at hele Norge får Grandiosa på hjernen, uttalte produktgruppesjef for Grandiosa i Orkla Foods, Marte Hanvold Nordal, før helgen.

Grandiosa har vært på markedet siden 1980 og årlig selges det over 25 millioner Grandiosa. Opp gjennom årene har Orkla lansert en rekke pizza-sanger, men «En bit til», er den aller første sangen som er laget for den originale Grandiosa-varianten.

For to år siden var det artisten Tix, som fikk æren av å ta Grandiosa-salget til nye høyder med låta «Delux».

Les mer: Grandiosa velger Tix og vraker Tiktok i jakten på generasjon Z: - De skal elske oss