Mellom Kristiansand, Hirtshals, Bergen og Stavanger, opererer et av Norges største fergerederier, Fjord Line. Og etter å ha vært innom både Pol og Schjærven, ønskes NoSleepTillBrooklyn velkommen om bord som ny byråpartner.

- At byrået kan levere alt fra digital performance og medierådgivning til emosjonelle kreative konsepter, visuell identitet og brand experience gir oss både trygghet og muligheter, sier markedssjef i Fjord Line, Lina Lägel Pedersen, i en pressemedling.

Det siste året har Fjord Line bygget opp en ny organisasjon som skal gjøre rederiet mer robust for fremtidig utvikling og nye behov som melder seg.

Som strategisk samarbeidspartner skal NoSleepTillBrooklyn bidra til å sette konseptuell kurs for merkevarens identitet og kommunikasjon. Samarbeidet er allerede i gang, og byråleder Aris Theophilakis er storfornøyd med det nye bekjentskapet.

- Vi har samarbeidet en stund, og fått brukt mange av musklene på huset. Fjord Line er en av flere nye kunder som er nysgjerrige på strategisk helhet, enten inngangen deres er B2C/B2B salg, sponsorater eller merkevareopplevelser. Vi opplever god etterspørsel og er like positive som sommernatten er lang, sier Theophilakis.