Kampanjen, frontet av Paralympics-utøver Birgit Skarstein, fremhever norske OL-utøvere og mennesker med funksjonsnedsettelser.

- Norge har 13 toppidrettsutøvere som nå skal kjempe om gull i Paris. Samtidig kjemper 274.800 mennesker med funksjonsnedsettelser i Norge i helt andre øvelser i hverdagen, sier markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde.

- DNB sponser organisasjoner som jobber for like muligheter for alle, og vi setter stor pris på samarbeidet med Visa som er OL-partner, som gir oss denne anledningen til å løfte dette engasjementet ut til flere, fortsetter hun.

I en pressemelding oppgir banken at de i flere år har jobbet med mangfold og inkludering på flere arenaer, blant annet gjennom samarbeidspartnere som NFF og kvinnelandslaget i fotball, Kronprinsparets Fond, UNICEF, og satsingen #huninvesterer.

Kampanjen vil være synlig på TV under OL-sendingene, utendørs, i sosiale medier med mer. For å engasjere bredt i befolkningen, vil alle kunder som bruker Visa-kortet fra DNB i sommer bli med i trekningen av Paralympics-billetter til Paris.

OL åpner offisielt fredag, samme dag som kampanjen går ut. Paralympics starter 28. august.

Kampanjen er laget i samarbeid med Try ved konsulent Helge Gjertveit og prosjektleder Trine Olsen. Kreativt team i Try består av Lars-Kristian Harveg og Jonas Kopstad Grønnern og kreativt ansvarlig fra DNB Creative er Pia Svärd.

Kampanjeansvarlig DNB er avdelingsleder Frode Jansson Aas, mens sponsoransvarlig er Pernille Wangsmo Melvold

Produksjonsselskapet Aparent står bak filmen med Kavar Singh og Niels Windfeldt på regi og Lasse Nyhaugen som produsent.

Se reklamefilmen her: