Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler med over 20.000 studenter. Nå har de funnet sin nye samarbeidspartner innen reklame og kommunikasjon i Anorak NoA.

- Vi opplever at det var høyt nivå i byråkonkurransen. Anorak NoA fremsto faglig sterke, og vi opplevde at de hadde svært god forståelse av både oss og for kommunikasjon i universitets- og høyskolesektoren. Vi har et bredt tilbud og behov for å nå ut til flere ulike målgrupper med ulike budskap, sier leder for marked og rekruttering ved Handelshøyskolen BI, Kim Syvaldsen, i en pressemelding.

- Samtidig er vi opptatt av å bygge én sterk merkevare. Her hadde Anorak NoA mange gode tanker som vi nå gleder oss til å jobbe videre med sammen med dem, legger Syvaldsen til.

- Skal sjekke markedet
Samarbeidsavtalen strekker seg over tre år.

- Vi har en policy om at vi skal ut og sjekke markedet med jevne mellomrom. Konkurransen ble kjørt som en begrenset prosess, hvor totalt fem byråer ble invitert til å levere tilbud og gjennomføre en workshop med markeds- og kommunikasjonsavdelingene på BI. Deretter ble tre av byråene invitert til en finalerunde for å utdype konklusjoner fra workshopen.

Med det avsluttes samarbeidet med Schjærven, som har vært Handelshøyskolen BIs samarbeidspartner innen reklame og kommunikasjon siden 2019.

- Vi har hatt et godt og tett samarbeid med Schjærven, og ønsker å takke dem for fine år sammen. Som utdannings- og forskningsinstitusjon er vi i kontinuerlig endring, og det er naturlig for oss å jevnlig se på hvilke partnere vi har rundt oss, for å sikre at vi til enhver tid har den kompetansen vi trenger for å best mulig løse de oppgavene og utfordringene vi står i, sier Syvaldsen.

Anorak NoA har tidligere jobbet med både NHH og Høyskolen Kristiania.

- Spente på samarbeidet
Kundeansvarlig Kine Werenskiold i Anorak NoA er fornøyd med å lande Handelshøyskolen BI som kunde, men også med prosessen.

- Vi ble veldig glade for invitasjonen og opplevde det hele som en god prosess. Plusspoeng for at vi tidlig fikk møte hele gjengen hos BI, og for at vi fikk jobbet og diskutert såpass mye sammen underveis. Vi er allerede godt i gang med å bli kjent med BI sine muligheter og utfordringer, og ser frem til spennende tider sammen med dyktige og hyggelige mennesker hos BI og deres øvrige samarbeidspartnere, sier Werenskiold.

Teamet i Anorak NoA består av kreatørene Sebastian Pandonis og Stein Simonsen, prosjektleder Hege Dyrseth og strategisk planner Jari Niklas Olsen.

- Vi er veldig spente på det nye samarbeidet, avslutter Syvaldsen.