- Vi vil gi en følelse av at alt det gode du ønsker for sommeren hverken er langt unna, eller vanskelig å få til, sier markeds- og merkevareansvarlig i Entur, Hanne Kopstad, i en pressemelding.

Kampanjen er å se på TV, online video, i bybildet og på sosiale medier. Filmene er produsert internt i Nord DDB i samarbeid med Fersken Film, med Håvard Sandvik på regi og foto. 

Det er det kreative teamet Ingrid Skoglund og Tage Hogness, som sammen med Pia Ølstad og Linus Hjellström har utviklet sommerkampanjen.

- Kampanjen er lett å forstå og lett å like, og er løst på et format som utnytter det beste i både kommunikasjon og media. På korte 15 sekunder, får du et glimt av hva sommeren bringer. Konseptet er løst med respekt for målgruppen og treffer ekstra godt blant de unge som også har mindre tilgang på bil, sier Kopstad.

Entur er en nasjonal kollektiv-app som gir deg tilgang på billetter til hele Norges kollektiv-tilbud.

Målsettingen med kampanjen er å gi nordmenn forståelsen av at du kun trenger én app for å reise kollektivt i hele Norge. 

Sommerkampanjen i fjor handlet om at man kunne komme seg enkelt bort, og ble belønnet med en Sølvfisk i juni 2023. I år legges det vekt på å kommunisere alle de endestasjonene som finnes i en Entur-billett og de opplevelsene du kan nå med tjenesten til Entur.

- Noen synes fortsatt at det er uoversiktlig eller vanskelig å reise kollektivt, men sannheten er at Norge er knyttet sammen på kryss og tvers av gode og pålitelige kollektivlinjer. Med Entur er alt samlet i én app for hele Norge, og dermed er den gode opplevelsen aldri langt unna, sier rådgiver i Nord DDB, Thomas Olsson, i pressemeldingen.